Handson Booking

Behandler- og terapeutbooking med HandsOn

Et nemt og anderledes journal- og bookingsystem

Er du terapeut eller behandler? Og leder du efter et smart og effektivt online bookingsystem, der er utroligt let at anvende, og som også kan bruges til journalføring? Så er HandsOn Booking svaret.

Mit system er designet til terapeuter, psykologer, klinikker, frisører, massører og andre lignende behandlere. Der er tale om et online system, der både kan bruges på Fyn, Sjælland og i Jylland samt i resten af landet.

Det får du inkluderet med HandsOn Booking

Mit bookingsystem er udviklet til dig, der er terapeut eller behandler, og der er mange forskellige funktioner inkluderet i systemet. Du får blandt andet:

 • Online booking: Dine klienter eller kunder kan bestille tid direkte i din kalender. Tilbyder du arrangementer eller kurser, kan deltagerne også booke deres deltagelse online.
 • Kalender: Med farvesymboler er det nemt at danne sig et overblik over arrangementer og aftaler. Både kurser og journaler kan tilknyttes kalenderen.
 • App: Terapeutbooking kan både tilgås via tablet eller mobiltelefon, og det kan derfor anvendes, uanset hvor du befinder dig henne.
 • Fakturering: Du kan fremstille en automatisk faktura efter behandlingen, og det er derfor utroligt nemt at oprette en faktura. Mit program er også fuldt integrerbart med regnskabsprogrammet Dinero, så faktura overføres direkte.
 • Journalføring: Du kan oprette journaler på alle dine klienter eller kunder og tilføje personlige kommentarer til eventuel dokumentation. Journalpunkterne kan tilmed overføres til fakturaen med kun et klik. Læs om det elektroniske journalsystem her.
 • Kommunikation: Du kan både sende SMS’er og e-mails til dine nuværende og tidligere klienter eller kunder via systemet. Det kan være påmindelser og aftaleopfølgninger samt nyhedsbreve. Med i systemet følger der 20 gratis SMS’er om måneden, hvorefter det koster 0,50 kr. ex moms pr. SMS.
 • Kurser: I vores system er det ligeledes muligt at oprette kurser. Her er det muligt at samle klienter med samme problematikker og sende nyhedsbreve ud med informationer om relevante kurser.
 • Sikkerhed: Du kan være helt tryg ved, at du ved brug af systemet overholder alle reglerne omkring GDPR og personfølsomme data, og du kan nemt indhente samtykkeerklæringer. Alle journaloplysninger er krypteret og lever op til alle de gældende regler.

Derfor skal du vælge min behandler- og terapeutbooking

Der er flere gode grunde til at vælge behandler- og terapeutbooking fra HandsOn. Jeg ønsker især at fremhæve følgende:

 • ​​Det er et let, enkelt og overskueligt system for alle
 • ​Du får mest værdi i forhold til pris
 • ​Der er ingen binding
 • ​Du får fri support
 • ​​Platformen bliver løbende udviklet i samarbejde med dig

Prisen på mit terapeutbooking-system

Jeg tilbyder HandsOn Pro til en billig pris på kun 149 kr. pr. måned ex moms.

Du har desuden mulighed for at prøve mit bookingsystem til terapeuter og behandlere helt gratis i en måned.

Kontakt mig i dag og hør om dine muligheder med HandsOn.

Kontakt mig

Jeg står klar til at hjælpe dig godt på vej

​Tlf.: 5173 6000

E-mail: info@handsonbooking.dk.

​Fri support

​Ingen binding 

Let, enkelt & overskueligt

Løbende udviklingsproces

kundeudtalelse

Det siger vores kunder

​★★★★★​

"HandsOn Boooking passer ualmindeligt godt til min lille virksomhed, hvor mine klienter har brug for at booke tid, men også hvor jeg kan skrive mine journalnotater, mine ferie/fridage samt andet, jeg skulle have brug for i et kalendersystem. 

Alt fungerer bare upåklageligt og programmet er ufattelig nemt at bruge. 

Og skulle der mod forventning opstå problemer, er Henning ALTID klar til at hjælpe mig på vej og videre."

​Funktionelt, billigt og lige til at gå i gang med!

Adresseoplysninger

HandsOn Silkeborg ApS

CVR: 39526328

Har du nogle spørgsmål?

Tlf.: 5173 6000

E-mail: info@handsonbooking.dk.

Telefon åbningstider

Åbent alle hverdage: 

10:00 – 15:00

Udfyld vores formular

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os via formularen her.